SELF TANNING TIPS

Postaus on tuotettu yhteistyössä oletkaunis.fi kanssa

Seuraavaksi kerron mun vinkit itseruskettavn käyttöön, ja vielä tärkeempänä; itseruskettavan poistoon. Itse tykkää näyttää päivettyneeltä ja ylläpidän rusketustani muutamalla vinkillä, joilla jokainen voi ylläpitää ympäri vuoden kauniin rusketuksen, ilman epätasaisuutta.

Yleisin virhe itseruskettavan käytössä on se, ettei ymmäretä vaan tarpeeksi kosteuttaa ihoa. Yleensä mikä tahansa ongelma ir käytössä johtuu juuri tästä (laikukkuus, epätasaisuus tms.) Toiseksi yleisin virhe on se, (sorruin tähän ennen itsekin) että suihkussa alka kuorimaan kosteuttamatonta ihoa. Kuorimisen ei pitäisi olla millään tapaa väkivaltainen toimenpide, vaan kuolleen ihosolukon kuulusi lähtä hankaamatta, joten jos näytät paloautolta kuorinnan jälkeen, lue seuraavat vinkit!

Step 1 Päivä ennen ir poistoa

-kosteuta koko kroppa öljya sisältävällä kosteusvoiteella/voilla. Vältä vain vesipohjaisia voiteita.

Step 2 Poistopäivä

-Käytä iholle suoraan jotakin öljyä, oma suosikkini on baby oil. Tämä tehokosteutus auttaa irrottamaan syväänkin tarttuneen itseruskettavan.

Step 3 Sauna

-Saunassa iho pehmenee, jonka jälkeen iho on helppo kuoria.

Step 4 Saunasta tullessa

-Tässä vaiheessa on aika kuoria iho. Voit käyttää kuorintavoidetta (itse vältän mikrokiteiden vuoksi) tai käyttää kuorintakinnasta, joka on henk.koht. lemppari tähän hommaan. Kuorinnassa ei tarvitse käyttää voimaa, jos aikasempia steppejä on noudattanut huolella.

Step 5 Ruokasoodalla viimeiset IR rippeet pois

-jos vielä löytyy ir jäämiä esim ranteista tai nilkoista, kaada ämpäriin vettä ja ruokasoodaa. Liota aluetta astiassa noin 5min, jonka jälkeen pyyhi kuorintakintaalla jäämät pois.

Step 6 Uusi väri pintaan!

-Varmista, että iho on kuiva. Suihkussa vältä öljypohjaisia suihkugeelejä tms. Tuotteita. Voit rasvata kyynärpäät/ranteet kosteusvoiteella ennen levittämistä.

IR levitettäessä aloita alhaalta ylöspäin pyörivin liikkein, ja levitä vain ‘jäämät’ kintaasta kaulaan/ranteisiin/jalkateriin välttääksesi liian tummia kohtia.

Itse käytän vita liberatan itseruskettavia tuotteita, tällä hetkellä käytössä self tanning mousse sävyssä Dark, ja ai että, mä rakastan tätä! Aivan ihana sävy, sopivan lämpöinen mun hipiälle, eikä ollenkaan vihreä/harmahtava/tunkkianen niin kuin useimmat itseruskettavat ovat.

Tämän jälkeen tykkään levittää myös body blurria iholle, joka toimii ns meikkivoiteena. Levitän sitä dekolteelle ja sääriin tuomaan lisä hehkua.

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229