BACK ON TRACK

Hei, aloitin taas blogin kirjoittamisen uudestaan. Vietin puolvuotta Australiassa ja tää tyttö palasi takasin Suomeen niin elämänjanoisena, inspiroituneena ja niin kliseistä kun se onkin sanoa, mutta kuin uudesti syntyneenä. Ennen Australiaan lähtemistä olin mun elämän kanssa umpikujassa ja voimia ei ollut niin mihinkään, mutta nyt alkaa näkyä valoa tunnelin päässä! Haluan mun blogilla ja kirjoituksilla inspiroida just sua tekemään just sitä mitä sä haluat, välittämättä muiden mielipiteistä. Kirjoitan pääasiassa postauksia muodista ja mun yrityksestä luoda se täydellinen vaatekaappi, joka sisältää helposti yhdisteltäviä, mun näköisiä vaatteita jotka hyvässä symbioossissa sopivat yhteen. Mun wardrobe goal on rakentaa vaatekaappi, jossa yhdistyy hyvät materiaalit ja se, että mulle ei tule ikinä enää ”I don’t have anything to wear”-fiilistä.

Tämän lisäksi toki kirjoitan täällä myös matkustamisesta, tulossa on Australia aiheisia postauksia, koska koen Aussit mun toiseksi kodiksi ja uskon että siellä ruudun toisella puolella löytyy joku jota kiinnostaa lukea matkavinkkejä!
Kolmanneksi mun blogi koostuu siitä mitä sinä ihana lukija pyydätkään mun kirjoittavan! Otan vastaan toivepostauksia meikkijutuista tai valokuvaamisesta/kuvanmuokkaamisesta, jos jotakuta nämä kiinnostaa. Myös kaikenlaiset visuaaliset parannusehdotukset koskien tätä mun blogin ulkoasua otan innolla vastaan 🖤

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229